Ovipuhelinjärjestelmät

Ovipuhelinjärjestelmän avulla turvaat kiinteistöt ja kodit. On kyse sitten uudis- tai saneerauskohteesta, toimitamme ja asennamme monipuoliset ja luotettavat ovipuhelinjärjestelmät niin taloyhtiöille, yrityksille kuin yhteisöillekin.

Olemme mukana jo projektien aloitusvaiheessa valitsemassa teille parhaiten sopivaa järjestelmää, huomioiden myös kiinteistön laitteiden ulkonäölle asettamat vaatimukset. Saatte myös tarvittavan teknisen tuen järjestelmien sähkösuunnittelua varten.

Valikoimassamme on mm. Siedle-, Aiphone- ja GSM-ovipuhelinjärjestelmien tyylikkäät ovikojeet ja helppokäyttöiset sisäpuhelimet sekä Zenitelin älykkään viestinnän puhelin- ja kuulutusjärjestelmät vaativiin kohteisiin.

Siedle – ovipuhelinjärjestelmä tyylikkääseen sisäänkäyntiin

Siedle-ovipuhelinjärjestelmällä saat kaiken mitä turvalliseen ja tyylikkääseen sisäänkäyntiin tarvitset – helppokäyttöisyyttä, modernia teknologiaa ja kaunista designia. Siedle on tunnettu korkeasta laadustaan ja siksi sen tuotteilla on pitkä elinkaari. Siedle takaa myös varaosien saatavuuden tulevaisuudessa, nykyään on saatavilla varaosia 1980-luvulla toimitettuihin järjestelmiin. Laadun takeena on oma tuotanto, pääosa laitteista valmistetaan Saksassa Siedlen omalla tehtaalla.

Saksalaista laatua ja designia huokuva ovipuhelinjärjestelmä on hyvä valinta niin arvokiinteistöihin ja historiallisiin rakennuksiin kuin omakotitaloihin ja liike- ja asuinkiinteistöihin. Tutustu Siedle-ovipuhelinjärjestelmien laajaan valikoimaan ja löydä useiden eri malli- ja värivaihtoehdoista kohteeseesi sopivin.

Siedle Brandbook

Aiphone – ovipuhelinjärjestelmä useisiin eri tarpeisiin

Aiphone-ovipuhelimet ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia ja siksi ne ovat asuinkiinteistöjen, toimistojen, vanhainkotien ja yhteisöjen erinomainen turvallisuusratkaisu.

Ne ovat helppoja käyttää – voit vastata ovelta tulevaan soittoon älypuhelimen sovelluksella, missä päin maailmaa tahansa. Ovipuhelimen kameran tarkka 170° laajakulmakuva mahdollistaa kattavan kuvan koko ovialueelta, myös pimeässä. Lisäksi Aiphone-järjestelmän ovikojeet ovat säänkestäviä ja ilkivaltasuojattuja.

Meiltä saat Aiphone-ovipuhelinjärjestelmät toimivana kokonaisuutena – suunnittelemme, toimitamme ja asennamme audio- tai video-ovipuhelimet puolestasi, sovitun aikataulun mukaisesti. Saat meiltä yleisimmät Aiphone-kojeet ja varaosat, nopealla toimituksella.

Aiphone GT

Aiphone IXG

Aiphone JO

Zenitel – älykkään viestinnän puhelinjärjestelmät

Zenitel on IP-pohjainen ovipuhelin-, puhelin- ja kuulutusjärjestelmä kriittisen viestinnän kohteisiin. Zenitel-tuotteet on suunniteltu käytettäväksi erityisesti vaativissa ja vaikeissa ympäristöolosuhteissa, joissa tarvitaan luotettavaa, selkeää ja kuuluvaa ääniviestintää. Tällaisia ovat mm. sairaalan leikkaussalit, hoitokodit, teollisuuden tuotantotilat, kauppakeskukset, pysäköintitalot ja ajoportit.

Zenitel-järjestelmän avulla viestiminen onnistuu helposti – vain yhdellä painikkeella. Kun tarvitset erinomaista äänenlaatua ja käyttövarmuutta, valitse Zenitel-järjestelmä.

Zenitel Building Security

Zenitel Education
Universities

GSM-ovipuhelimet

GSM-ovipuhelimet soveltuvat niin asuin- kuin liikekiinteistöihin. Ne eivät tarvitset huoneistokohtaista kaapelointia, joten ne ovat helppoja ja nopeita asentaa ja ottaa käyttöön kohteesta riippumatta. GSM-ovipuhelimen avulla voi avata oven suoraan kännykällä – oli vastaaja sitten missä tahansa. Tutustu GSM-ovipuhelimiin ja katsotaan yhdessä kohteeseesi parhaiten soveltuva vaihtoehto.

Kysy lisää ovipuhelinjärjestelmistä