ELLI Työajanseuranta

Kotimainen Elli-työajanseurantajärjestelmä on ominaisuuksiltaan monipuolinen ja joustavasti kaikenkokoisten yritysten vaatimuksiin mukautuva järjestelmä. Sen avulla säästät aikaa, kun tehostat työajan resursointia ja raportointia sekä vähennät manuaalisia työvaiheita.

Tehosta yrityksesi rutiineja Elli-työajanseurannalla

Monipuolinen Elli-työajanseurantajärjestelmä tarjoaa runsaan laajennettavuuden sekä raportointityökalut ja soveltuu siksi lähes kaikille toimialoille. Se hallitsee työajan joustot, liukumat, työaikapankit ja soveltuu vuorotyötä tai epäsäännöllistä työaikaa tekeville.

Mobiililaitteella tehtävällä työajan leimauksella ja seurannalla myös liikkuvaa ja etätyötä tekevien henkilöiden työajat saadaan hallintaan. Työaikaa voi seurata monipuolisesti projekti-, kustannuspaikka-, työvaihe- ja työnumerokohtaisesti ja siten saada arvokasta tietoa jälkilaskentaan ja projektilaskutukseen.

Elli-tuki auttaa ongelmatilanteissa

Asiantuntijamme hoitavat käyttöönoton yhdessä kanssanne ja ongelmatilanteissa Elli-tuki auttaa myös jatkossa kaikissa ohjelman käyttöön liittyvissä asioissa.

Valitse Elli-työajanseuranta ja aikaa jää muuhun