Huolto ja varaosat

Huolto

Meillä on vuosien kokemus ovipuhelin- ja kameravalvontajärjestelmien asennuksista ja huolloista. Huollamme toimittamiemme järjestelmien lisäksi myös muiden valmistajien laitteita. Uudistamme esimerkiksi vanhan ovipuhelinjärjestelmän uuteen hyödyntäen olemassa olevan järjestelmän kaapelointia. Näin saneeraus onnistuu kustannustehokkaasti ilman pitkiä käyttökatkoksia.

Teemme asennus- ja huoltotöitä pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella, mutta luotettavien yhteistyökumppaneiden avulla asennus- ja huoltopalvelut onnistuvat myös muualla Suomessa.

Varaosat

Toimitamme yleisimmät Siedle ja Aiphone varaosat ja vastauskojeet heti suoraan varastostamme.

Siedlen tuotteilla on tunnetusti pitkä elinkaari. Esimerkiksi HTA 811 huoneistopuhelin sopii kaikkiin vanhoihin 6+n tekniikalla toimiviin järjestelmiin – 1980 luvulta lähtien.
HTA 811 IQ-mallilla ja Siedle APP sovelluksella myös vanhemmissa järjestelmissä ovelta tulevat soitot saadaan yhdistettyä älypuhelimeen.

Siedle HTA 811-0 korvaa seuraavat sisäpuhelinmallit:

HTA 811-0W
LN 7145, LN 7150
HT 111
HT 311
HT 351
HT 401, HT 411
HT 511
HT 611
HTA 711

Näiden lisäksi varastossamme on myös muiden järjestelmien varaosia

Vain toimiva valvontajärjestelmä valvoo

Kameravalvontajärjestelmän toiminta on hyvä tarkistaa säännöllisesti. Ilman säännöllistä
seurantaa käy usein niin, että ongelmatilanteessa juuri sitä aluetta kuvaava kamera ei enää toiminutkaan ja tämän vuoksi tapahtuma jää selvittämättä.

Kameravalvonnan tekniikka on viime vuosien aikana kehittynyt huomattavasti. Kuvanlaadun ja toimivuuden parantamiseksi kannattaa järjestelmä päivittää säännöllisesti ja varmistaa sen toimivuus myös tulevaisuudessa

Käyttäjätuki

Vuosien laitetuntemus ja kokemus ovipuhelin- ja kameravalvontajärjestelmistä tekevät meistä erinomaisen alan asiantuntijan. Asennusten ja huoltojen lisäksi saat meiltä käyttäjätukea useille eri laitemerkeille sekä Elli-työajanseurantajärjestelmälle.

Asennus, huolto, varaosat ja käyttäjätuki
– kaikki samasta paikasta