Stentofon


Kommunikointijärjestelmät kriittisen viestinnän tarpeisiin

sairaalakaytava_teaserarticlepage122.jpgbrann3-teaser2.jpgindustryplant2.jpgKaupat, kauppakeskukset, sairaalat, terveysasemat, apteekit, leikkaussalit, poliisiasemat, kirjapainot, huoltoasemat, pysäköintitalot, tienvarsien hätäpuhelimet, hotellit, teollisuuden tuotantotilat,  paloasemat, toimistot. 

Stentofon soveltuu kaikkialle, missä selkeän ääniviestin on tavoitettava kuulijansa.


Terveydenhuolto

Sairaalat, terveyskeskukset

Henkilöhaku, PA-kuulutuksia, hälytysten välittämistä, turvallisuusviestintää ja sisäistä viestintää. Tämä kaikki yhdellä painikkeella.

Leikkaussalit

Henkilökunnan selkeä keskinäinen viestintä parantaa tehokkuutta ja kriittisissä tapauksissa saattaa jopa pelastaa ihmishenkiä. Tapahtumat ovat myös tallennettavissa.                           

Hoitokodit, vanhustehuolto

Hyvän hoidon edellytys on luotettava ja tehokas viestintäjärjestelmä. Hätä- ja kriisitilanteissa hyvin suunniteltu kokonaisuus takaa viestin perille menon.


Liikenne ja kuljetus

Pysäköintitalot

Pysäköintitaloissa on usein lukuisia vartioimattomia kerroksia ja alueita. Näissä asiakkaan turvallisuuden varmistaminen on tärkeää. Avunpyyntöjen perillemenoa että vastausaikaa voidaan optimoida integroidulla Stentofon Alphacom viestintäjärjestelmällä.

Ajoportit

Luotettava viestintä ajoporteilla ja puomeilla pienentää jonon muodostumista. Me toimitamme ratkaisun, joka huolehtii ajoporttien turvallisuudesta ja viestinnästä varmistaen liikenteen tehokkaan sujumisen.


Teollisuus

Energiayhtiöt

Energian sujuva tuotanto ja välittäminen vaatii ajantasaista tietoa alueellisen energiatuotannon tilasta ja siitä missä työntekijät liikkuvat.

Tehtaat

Pöly, lämpötila, melu ja korroosio asettavat laitteille ja viestintätarpeille erityisvaatimuksia. Keskitetty järjestelmä mahdollistaa päivittäisen viestinnän kokonaishallinnan ja tuo lisää turvallisuutta toimisto- ja teollisuusrakennuksiin.

Petrokemian teollisuus

Luotettava viestintä on ensiarvoisen tärkeää turvatessa työntekijöitä, teollisuuden toimintoja ja tuotantolaitosta yleensä. Oikeilla viestintäratkaisuilla saadaan yhteydet nopeasti ja luotettavasti.